Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
10 Ocak 2009, 00:16:07
8879 Mesaj 1764 Konu Gönderen: 2247 Üye
Son üye: tattoo_saha
Giresun Yasam Portalı -Forum  |  GİRESUN  |  Giresun  |  Altın Adımlar (108 yaz 3717'ye gönder) 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Altın Adımlar (108 yaz 3717'ye gönder)  (Okunma Sayısı 987 defa)
badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« : 19 Nisan 2008, 00:18:03 »

Gifsad Giresun’ u temsil edecek

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından TRT televizyonlarda ilk kez düzenlenecek Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunları yarışmasına Kulübümüz, Giresun Folklor Kültür Sanat Derneği ( GİFSAD Gençlik ve Spor Kulübü ) katılma hakkı elde etmiştir.

TRT’den her cumartesi akşamı saat 20:00 – 24:00 saatleri arasında canlı yayınlanacak yarışmada ekiplerin değerlendirmeleri stüdyodaki jüriler ve kısa mesajlarla halk oyu ile yapılacaktır.

İlimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan TRT Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunların Yarışması ile ilgili Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen, gerekli desteği sağlayacağını belirterek, başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

Her cumartesi akşamı TRT 1 kanalından saat 20:00 ‘dan itibaren canlı yayınlanacak yarışmada Giresun Üniversitemizin tanınması, gurbetteki hemşerilerimizin söz konusu yarışmaya ilgilerinin sağlanması amacıyla Giresun Üniversitesi – GİFSAD Gençlik ve Spor Kulübü ismi ile katılması kararlaştırılmıştır. Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk bilimsel çalışmaların kültürel, sportif ve sosyal çalışmalarla desteklenmesi gerektiğini, bu açıdan Üniversite – Gifsad işbirliğinin örnek bir çalışma ortaya koyduğunu, Giresunlulara ulaşarak Giresun ekibini destekleyeceklerini ifade etmişlerdir..

Gifsad Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, yarışma için gece gündüz çalıştıklarını belirterek “ Yarışmaya Türkiye genelinden 13 ekip katılmaktadır. Bu ekipler arasında Gifsad’ın bulunması İlimiz adına gurur vericidir. Yarışma ile ilgili şartların belirlenmesinden sonra Valimiz Sayın Mustafa Taşkesen’i ziyaret ederek konuyu aktardık. Sayın Valimiz Giresun’un tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olduğunu, gereken her türlü desteği vereceklerini belirtmişlerdir. Yeni kurulan Giresun Üniversitemizin kültürel bir organizasyonla tanıtılması sağlanacağı gibi tüm hemşerilerimizin bu oluşum etrafında bütünleşmelerine çalışılacaktır. Bu bağlamda Giresun il, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları, il dışındaki derneklerimiz, okullarımız bilgilendirilecektir. Bu oluşumda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Giresun Üniversitesi Rektörüne, Belediye Başkanımıza, kurum ve kuruluş temsilcilerine, Giresun Basınına ve Giresun Halkına şükranlarımızı sunuyoruz. “ dedi.

12.04.2008 tarihinde saat 20:00 da TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlanmaya başladı. Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunları Yarışmasında Giresun Ün.- Gifsad Gençlik ve Spor Kulübü Artvin Yöresi ile sahne alacaktır. İlk hafta eleme yapılmayıp, ekiplerin tanıtımı sağlanacaktır. 19.04 .2008 tarihinde yapılacak ikinci hafta yarışmasında eleme başlayacaktır. Giresun Ün.- Gifsad ikinci hafta Giresun Yöresi ile temsil edilecektir. Yarışma kuralları gereği ekipler her hafta ayrı yöre oynamak zorundadır. Ekiplerin puanları sahne jürisi ve telefonlarla kısa mesaj olarak gönderilecek halk oyu ile belirlenecektir.

Kendimin diğer insanlardan daha zeki olduğumu düşünmüyorum. Onlardan tek farkım hayal gücümü daha etkin kullanıyorum
Reklamlar

yildiz28
Yönetici

Bu gök kubbede baki kalan ancak hoş bir seda imiş.

« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2008, 20:43:10 »

Gifsad  Genclik ve Spor Kulubu ekibine canu gonulden basarilar diliyorum, cok guzel bir sekilde, temsil ederler insallah Giresunumuzu...
badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2008, 01:34:26 »

bu akşam ki programa marmaralı çotanaklar olarak gidip destek veren arkadaslarıma tesekkur ederim..

bu tür organızasyonlarda olmamaız her yönuyle harıka kesınlıkle orada kendi yöremızı en ıyı sekılde temsıl edelim....

hep birlikte beraberliğimizi tüm türkiyeye gösterelım.....108 yazıp 3717'ye gönderelim

giresunluyum gururluyum

Kendimin diğer insanlardan daha zeki olduğumu düşünmüyorum. Onlardan tek farkım hayal gücümü daha etkin kullanıyorum
badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2008, 02:28:42 »

bu haftaki puan durumu

Önce jürinin puanları;

Difem Diyarbakır Ekibi Diyarbakır yöresi 372 puan
Ankara Tubim Ekibi, Aydın yöresi oyunu 340 puan
Trabzon Ekibi Artvin yöresi 345 puan
İstanbul Folklor Gurubu Antep yöresi 363 puan
EgeDans Gurubu 372 puan
Kadıköy HEM, Kafkas oyunu 398 puan
Beşiktaş HEM 395 puan
Anadolu Folklor Vakfı Bingöl Yöresi 360 puan
Hoyat Ekibi 362 puan
Tekirdağ Ekibi 385 puan
GÜ-GİFSAD 375 puan
Ankara Fomget Ekibi 380 puan
Ankara Gençiz 360 puan

Genel sıralama sonuçları;
1. Trabzon
2. Kadıköy HEM
3. GÜ-GİFSAD
4. Beşiktaş
5. Tekirdağ Bld.
6. Dimfad Diyarbakır
7. Ankara Tubim
8. Hoyat
9. Ege Dans
10. İstanbul Folklor Gurubu
11. Ankara Fomget
12. Anadolu Folklor Vakfı
13. Ankara Gençiz

Bu sonuçlarla haftanın lideri Trabzon olurken, ilk elenenekip ise Ankara Gençiz...

Burada SMS'ler önem arz ediyor. Jüri değerlendirmesinde Trabzon sondan 2. olurken yarışmayı 1. bitirdi. GİFSAD jüri değerlendirmesinde 5. olurken yarışmada 3. oldu.

hep birlikte arkadaslar...108 yazıp 3717 gönderelim

arcadernek
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2008, 15:48:15 »

GİFSAD ARCA HALK OYUNLARI EKIBI OLARAK DESTEKLERIMIZI ESIRGEMICEZ  BASARILAR DILIYORUM VE BIZI EN IYI SEKILDE TEMSIL EDICEKLERINE INANIYORUM

Giresun_Piraziz_çağlandere Köyü
badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2008, 10:27:46 »

TRT'de yayınlanan 'Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunları Yarışması'nda Giresun'u temsil eden Giresun Üniversitesi-GİFSAD ekibi, geçen hafta da finale kalarak 2. olmayı başardı. 

TRT'de yayınlanan 'Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunları Yarışması'nda Giresun'u temsil eden Giresun Üniversitesi-GİFSAD ekibi, geçen hafta da finale kalarak 2. olmayı başardı.

TRT tarafından televizyonlarda ilk kez düzenlenen ve geçtiğimiz haftalarda başlayan “Altın Adımlar Türkiye Halk Oyunları” yarışmasında geçen hafta Kırklareli yöresinin oyunu ile üçüncü hafta değerlendirmesinde 2. olan Giresun Üniversitesi-GİFSAD ekibi, Giresun'u en iyi şekilde temsil etti.

Önceki hafta Giresun Karşılamasıyla SMS oylarıyla 3. olan ve bu hafta Kırklareli yöresinin oyunuyla izleyicilerin karşısına çıkan ekip, geçen hafta sonu da başarılı bir performans göstererek 2. olmayı başardı.

Korhan Abay ve Sinemis Candemir'in sunduğu, jüri üyeliklerini Müjde Ar, Aşkın Nur Yengi, Yavuz Bingöl ve Ahmet Demirbağ'ın yaptığı, “Altın Adımlar” Halk oyunları yarışmasında, geçen  haftanın konuk jüri üyesi Hüsnü Şenlendirici olurken, ekiplerin değerlendirmeleri stüdyodaki jüriler ve kısa mesajlarla halkoylarıyla yapıldı.

Jüri üyeleri ve SMS halk oylaması sonucuna göre geçen haftaki yarışmalarda belirlenen sıralamada, Tekirdağ Belediyesi ekibi birinci, Giresun Üniversitesi GİFSAD ekibi ikinci ve İstanbul Folklor Kurumu ekibi ise üçüncülüğü kazandı.

108 yazıp 3717 göndermeye devam......

badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2008, 09:50:31 »

TRT’ nin Altın Ayaklar Halk oyunu yarışmasına katılan Giresun Üniversitesi GİFSAD dördüncü haftada aldığı başarılı sonuçla birinci olarak göğsümüzü kabarttı ve yüz akımız oldu.

TRT’ nin Altın Ayaklar Halk oyunu yarışmasına katılan Giresun Üniversitesi GİFSAD dördüncü haftada aldığı başarılı sonuçla birinci olarak göğsümüzü kabarttı ve yüz akımız oldu.

Yarışma’nın 1.hafta ikinci, ikinci haftasında üçüncü, üçüncü haftasında ikinci ve dördüncü haftasın da birinci olan Giresun Üniversitesi GİFSAD Jüriden düşük puan almasına rağmen, Halktan aldığı kısa mesajlarla yarışmayı birinci olarak bitirdiler ve bir kez daha göğsümüzü kabarttılar.

Yarışmadan sonra telefonla tebriklerimizi ilettiğimiz Giresun Üniversitesi GİFSAD Başkanı Mustafa Öztürk, “ Bu başarı Giresun’ un birleşmesi, Giresun’ un bir birini sevmesi, Giresun’ un bütünleşmesi ve Giresunluların kendine sahip çıkmasıdır” dedi.

Öztürk " Giresun Üniversitesi GİFSAD Giresunluların dışında bütün Karadenizlilerden, Türkiye’den yurt dışında çalışan bütün halk oyunları severlerden Mesajlarla tam destek aldı.

Bu destekler bizim çalışma şevkimizi artırdı. Bundan sonra bizlere destek verenlere layık olmak olmak için daha çok çalışacağız.

Amacımız Giresun Üniversitesini ve Giresun’ u en iyi şekilde temsil etmektir. Giresunlular lütfen bizden desteğini esirgemesinler ve 108 yazıp 3717 ‘ye kısa mesajlarını göndersinler" diye konuştu. 

badluck
Geçerken Uğrayan
**

82kocatepe

« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2008, 09:52:14 »

kamuoyuna birlik ve beraberlıgımızı en iyi sekılde gösterdıgımız için basta marmaralıcotanaklar taraftar grubuma olmak uzere  emegı gecen tüm duyarlı hemserılerımıze tesekurler ederım

sade_kahve
Giresun Yaşam Portalı

Genel Yönetim

« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2008, 09:10:10 »

tbrkler...

Gönül denizdir, dil ise kıyı; denizde ne varsa kıyıya o vururmuş.
Giresun'un Yaşam Portalındasınız İyi Eğlenceler....
http://www.fotokaradeniz.com
http://www.ciceksatis.com
http://www.girgir.gen.tr
http://www.masifsanmobilya.com
http://www.mutfakdolabi.gen.tr
http://www.amerikankapi.biz
http://www.amerikan-panel-kapi.com
http://www.turkpatent.tv
http://www.iso-belgesi.info
http://www.tse-belgesi.com

Bayrağı bayrak yapan üzerindeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır.

Giresun Yasam Portali" style="border:0

£ternaL
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2008, 23:09:54 »

GİFSAD da büyük emeği olan Gökhan hocama sevgiler saygılar
arcadernek
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2008, 09:10:14 »

GİFSAD ÇOK TEŞEKKÜRLER GİRESUN'U ÇOK GÜZEL TEMSİL EDİYOR ONLARDAN DESTEGİNİ ESİRGEMEYEN MARMARALI ÇOTONAKLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HER İKİ GRUBUN DA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Giresun_Piraziz_çağlandere Köyü
yirmisekizli
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2008, 15:10:03 »

admin konuyla ilgili tüm üyelere mail gönderirse güzel olur
Sayfa: [1]
Giresun Yasam Portalı -Forum  |  GİRESUN  |  Giresun  |  Altın Adımlar (108 yaz 3717'ye gönder) « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: