Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
04 Aralık 2008, 21:23:16
8855 Mesaj 1734 Konu Gönderen: 2163 Üye
Son üye: HaSReTiMSi
Giresun Yasam Portalı -Forum  |  GİRESUN  |  GÜNDEM-Güncel Olaylar  |  Karadeniz Haber  |  Giresun lisesi mezunları burada buluşuyor 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Giresun lisesi mezunları burada buluşuyor  (Okunma Sayısı 634 defa)
yener629
Yeni Üyemiz
*

Yoruldum

« : 07 Haziran 2008, 21:09:15 »

Tüm dönem  Giresun lisesi mezunları  katılın bize  Smiley

http://www.giresunlisesimezunlari.org

Reklamlar

yildiz28
Yönetici

Bu gök kubbede baki kalan ancak hoş bir seda imiş.

« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2008, 20:53:24 »

Tüm dönem  Giresun lisesi mezunları  katılın bize  Smiley

http://www.giresunlisesimezunlari.org
Konuyu guncelleyelim de, "katilmayalim". Giresun lisesi mezunlarindan degilik cunku.. Grin
Begum
Geçerken Uğrayan
**

« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2008, 22:34:48 »

Giresun Lisesi mezunu degilim ama 2000-2004 seneleri arasinda Giresun Lisesinde izci liderligi yaptim sevgili Yasar Unal la beraber.cok fazla izcimiz vardi ve onlar tarafindan sevildigimide dusunuyorum Cheesy onlarin resmiyette Emel Lideriydim ama biz bize oldugumuzda Emel abla oluyordum.ahh ahh cok ozledim o gunlerimi Sad

♥ Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. Ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar... !!! ♥
zekai0683
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2008, 01:46:11 »

Giresun Lisesi mezunu degilim ama 2000-2004 seneleri arasinda Giresun Lisesinde izci liderligi yaptim sevgili Yasar Unal la beraber.cok fazla izcimiz vardi ve onlar tarafindan sevildigimide dusunuyorum Cheesy onlarin resmiyette Emel Lideriydim ama biz bize oldugumuzda Emel abla oluyordum.ahh ahh cok ozledim o gunlerimi Sad

sayın yaşar unal hocamız bizim tarih ögretmenimizdi cok severdim onu
hira
Yeni Üyemiz
*

« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 21:12:06 »

ben değil ama annem ve bütün dayılarım teyzelerim giresun lisesi mezunu.. evimizde orda.. ama ben istanbul da okudum malesef..
Sayfa: [1]
Giresun Yasam Portalı -Forum  |  GİRESUN  |  GÜNDEM-Güncel Olaylar  |  Karadeniz Haber  |  Giresun lisesi mezunları burada buluşuyor « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: